De laatste dagen was blogger niet echt goed bereikbaar. Meldde ik onlangs nog dat je met Blogger nu ook in het Nederlands kon bloggen, nu staat alles weer in het Engels. De help, staat trouwens in het Nederlands. Ook op het Bloggerforum worden aardig wat klachten geroepen. Zie hier en hier. Er wordt fel van leer getrokken moet ik zeggen. Aan de ene kant wel begrijpelijk natuurlijk aangezien iedereen graag wil dat zijn blog zo mooi mogelijk moet worden weergegeven. Ik moet ook direct denken aan de onrust onder webloggers van web-log.nl toen werd overgegaan op Typepad en er betaalde varianten kwamen. In mijn zoektocht naar een blog voor onze Hogeschool ga ik steeds meer voor een eigen gehoste variant waarbij je naar mijn idee nog iets meer controle hebt. Ik weet nu al wel dat dit niet binnen de instelling zal gebeuren maar ik mag op zoek naar een hostingspartner. Welke blogsoftware het gaat worden? Ik denk aan Movable Type. Maar ook hier wil ik nog eens met experimenteren.