Vorige week heb ik de nieuwe screencasts gemaakt. Omdat dit een fors bestand is heb ik alvast de nieuwe site op de vertrouwde plek neergezet. Dus vanaf vandaag is www.werkenmetgoogleearth.nl vernieuwd. Nog niet helemaal want ik ben nog druk bezig om alle vernieuwingen er op te zetten. Maar als je vanaf vandaag naar www.werkenmetgoogleearth.nl gaat zie je alleen nog maar de nieuwe site.

Helemaal nieuw op deze site is het onderdeel Didactiek. Hiermee hoop ik Google Earth nog toegankelijker te hebben gemaakt voor zinvol gebruik in het basisonderwijs.

Flink aangepast is het onderdeel Handleidingen. Nieuwe screencasts (15 in totaal) gericht op Google Earth 4. Na verloop van tijd zal ik de oude screencasts van mijn server halen.

Ook aangepast zijn de Earthquests die al op de website stonden. Linken die niet meer werkten heb ik aangepast en opdrachten hier en daar een beetje aangepast. Ook het uiterlijk van sommige earthquest zijn gepimpt.

Zoals gezegd is de site nog niet klaar maar was het nu al wel tijd om de nieuwe site in de lucht te brengen.

Een filmpje dat er bijvoorbeeld nog niet op staat is van Willem Korevaar bijvoorbeeld die een filmpje van de 33 steden heeft gemaakt. Dat bestand staat er trouwens ook nog niet op.

Bugs zal ik ook nog uit de site moeten halen (als dat nog niet gebeurd is) en tips en opmerkingen blijven natuurlijk van harte welkom.