Dit jaar wordt er een experiment gestart met laptops voor docenten op Hogeschool Domstad. Ik doe aan dit experiment mee. De laptop die we gaan gebruiken heeft de volgende specificaties:

Dell D530 met Core 2 Duo processor, Windows XP Professional, 15 inch beeldscherm, 2 Gb intern geheugen, 80 Gb harde schijf, DVD brander, WiFi, Bluetooth, muis en tas.

Ik ben blij met het experiment omdat ik zelf nog geen laptop had en wel steeds meer hier gebruik van wilde maken. Dit heeft vooral te maken met het feit dat ik regelmatig buiten de deur presentaties moet geven of in een lokaal op de Domstad een les moet geven (waar standaard geen laptop aanwezig is).

Omdat ik meedoe aan het experiment verdwijnt mijn gewone desktopcomputer van mijn bureau. ik ben benieuwd hoe mij dat zal bevallen.

Ik zal de voortgang van het project hier ook weergeven.