De hoofdpagina van WikiKids is nu nog toegankelijker gemaakt. In de bijna 5 jaar dat WikiKids nu bestaat heeft WikiKids al verschillende hoofpagina’s gehad. Die groeide steeds mee met de inzichten over het werken met WikiKids en de ontwikkeling van WikiKids zelf. Deze versie van hoofdpagina is clean en overzichtelijk. Er staat minder tekst op, en je vindt sneller de informatie die je nodig hebt.
Belangrijkste aspect is het feit dat je mee kunt schrijven aan WikiKids. Die informatie is daarom prominent in beeld komen te staan. In de tweede laag vind je het artikel van de week en de afbeelding van de week. Dat geeft duidelijk weer wat je op WikiKids kunt vinden. In de derde laag zijn links opgenomen naar de belangrijkste portalen en zie je hoe je contact op kunt nemen.
Na deze update van de voorkant zullen ook de portalen voor de Kids en het Onderwijs nog worden aangepakt. Ook die kunnen nog toegankelijker. Vooral op het punt van auteursrechten en copyright vallen die nog te verbeteren. Die informatie zit nu nog te veel verstopt.

Heb je nog tips dan zijn die natuurlijk van harte welkom.