Afgelopen half jaar mochten studenten van Hogeschool Utrecht kiezen uit de vele minoren die we aanbieden. Een van die minoren is de minor Kunst en Cultuur waarmee je een certificaat tot Intern Cultuur Coördinator kunt krijgen. Het is de minor die is ontwikkeld door mijn collega van de Pabo in Amersfoort, Gerard Braakhuis.
De manier waarop de studenten deze minor afsluiten vind ik erg mooi. Dat doen ze namelijk in de vorm van een tentoonstelling. Op deze tentoonstelling verbeelden ze hun zoektocht binnen deze minor. Er komen altijd weer creatieve werken langs. In de slideshow hieronder zie je hoe studenten dat dit jaar gedaan hebben.
Twee objecten wil ik er nog even in het bijzonder uitlichten omdat daar ook ICT mooi in toegepast is. De eerste is van een student die aan haar werk nog een aparte Layer-laag heeft toegevoegd. Het kistje biedt zo nog meer informatie.

IMG_2686

De tweede is van een andere student, dol op muziek, Jelle Dijkstra, die zijn eindpresentatie in de vorm van een zelfgemaakte muziekbeleving heeft gemonteerd.