Na 5 jaar stop ik met het schrijven van artikelen voor JSW in de rubriek www.jsw. Dit omdat ik minder tijd kan besteden aan het schrijven hiervan. Er is daarom een opvolger nodig die in het nieuwe seizoen de artikelen gaat schrijven. Heb je affiniteit met ICT en Onderwijs voor het basisonderwijs en ben je in staat om maandelijks een artikel van twee pagina’s te schrijven dan is dit misschien een klus voor jou.

In de 5 jaar dat ik heb geschreven voor JSW heb ik zo’n 50 artikelen geschreven waarin ongeveer 250 onderwerpen zijn behandeld. Alle onderwerpen vind je terug in de onderstaande tabel die ik voor mijzelf heb bijgehouden om overzicht te houden op wat ik al geschreven had. Zo krijg je een beetje een idee waar www.jsw over gaat en of het je leuk lijkt om hier mee aan de slag te gaan.

Onderwerpen Behandeld in Www_jsw