Vandaag mag ik een onderdeel verzorgen van de opleiding tot i-coach die we als Hogeschool Domstad verzorgen aan ICT-coördinatoren in Almere. Vandaag staat op het programma het onderdeel Omgaan met weerstanden. Mijn collega Jan Bulsink verzorgt de cursus. Ik zal in de middag de deelnemers het een en ander laten zien over de mogelijkheden van ICT in de klas. Ik zal me specifiek richten op het Digitale werkstukkenonderwijs.
Ik wil deze keer specifiek rekening gaan houden met de verschillende leerstijlen van de deelnemers. Omdat ik de groep natuurlijk niet ken heb ik er voor gekozen om alle leerstijlen (volgens Kolb) aan bod te laten komen. Volgens Kolb zijn er verschillende leerstijlen: manieren waarop mensen het prettig vinden om te leren. Je hebt Dromers, Denkers, Doeners en Beslissers. Een mooie (toegankelijke) uitleg vond ik op het Ontwerpatelier. De opbouw van mijn bijdrage vind je in de PowerPoint zoals die hieronder staat.


En dit is de presentatie die ik gebruik voor het digitale werkstukkeonderwijs.

Ik ben benieuwd wat de deelnemers vinden van deze opbouw.