Deze week beginnen de lessen weer en ook de SLB: studieloopbaanbegeleiding. In de eerste bijeenkosmt stellen we ons ook voor aan de studenten. Iedereen doet dat op zijn eigen manier. In een eerdere bijeenkomst hebben we al een spel gespeeld: Wie van de drie. Leuk om te raden we een speciaal talent/ bijzondere eigenschap heeft waar anderen nog helemaal niet van weten.
Donderdag ga ik me voorstellen met behulp van foto’s die gemaakt zijn door anderen. Op elke foto sta ik in een andere situatie. Dat begint bij een foto die ik van mijzelf heb gemaakt via een spiegel. Daarna een foto die door mijn vriendin is gemaakt. Waarna foto’s volgen van mijn neefje van drie, mijn broertje, een vriend, van toneel, van het duiken, door collega’s en studenten.
Het leek me een mooie manier om mijzelf voor te stellen. Ik denk dat het ook past binnen de beeldcultuur van tegenwoordig. Bovendien vind ik dit een mooie manier om uit de ongelovelijke hoeveelheid aan foto’s die ik heb een selectie te maken.

Als jij een selectie zou maken van foto’s die van jou zijn genomen, welke foto’s zou jij dan uitkiezen? Ik ben benieuwd.

Wie ben ik?

View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: fotografie beelden)