Volgende week beginnen de SURFOnderwijsdagen 2008. Inmiddels hebben zich meer dan 600 mensen ingeschreven.
Dit jaar gebruiken we voor het eerst intensief Twitter op de OWD2008. Inmiddels hebben 38 mensen zich aangemeld om de owd2008 te volgen. In de aanloop naar de OWD2008 zetten we het vooral in als een middel om nieuwtjes/primeurs te verspreiden. Ik vind het een mooie manier om kennis te maken met dit medium. Ik gebruikte het hiervoor ook al wel maar nog niet zo intensief. Misschien dat ik het na de OWD2008 wel op mijn eigen twitteraccount verder oppak.
Voor de OWD2009 kwam ook al een mooi idee langs om twitter in te zetten.
Tenslotte over Twitter nog de twittersearch van Jeroen Bottema.

Morgen is er een Operator11 uitzending. Als voorproefje op het edublogdiner en de SURFOnderwijsdagen. Om 17:00 start ik met een testuitzending. Om te kijken of de techniek een beetje werkt. Om 19:00 start de echte uitzending. Ik ben benieuwd hoeveel mensen ik dit jaar in de studio krijg. Hier de link naar het eerdere bericht hierover.

Update: de directe link naar de testuitzending is: http://operator11.com/shows/5080/episodes/43092

Update 2: De directe link naar de uitzending is hier te vinden: http://operator11.com/shows/5080/episodes/43110

Update 3: De uitzending