Sinds een paar weken ben ik overgestapt op wordpress. Blogger ondersteunde geen ftp-upload meer. En hoewel ik erg tevreden ben over de diensten van Google wilde ik toch graag mijn eigen blog op mijn “eigen” server hebben draaien. Onder mijn naam staan trouwens nog meer blogs die wel gewoon bij Google draaien en dat blijven doen, maar goed deze wilde ik toch echt op mijn eigen plekje hebben staan. 

Over het installeren zelf zal ik nog een apart bericht schrijven want hierbij heb ik hulp gehad van mijn oud-collega Sijmen Cozijnsen die vanuit zijn bedrijf Bladgoud me uitstekend heeft geholpen.

Omdat ik overstap vanuit Blogger naar WordPress zijn veel dingen nog nieuw voor mij. En volgens mij zijn er ontzettend veel mogelijkheden om je blog nog mooier te krijgen. Tips en ideeën van anderen zijn daarbij van harte welkom.